deals! deals! deals!

3DR Iris+ quadcopter + gratis gimball

Meer Views

3DR Iris+ quadcopter + gratis gimball

1049 EURO

Nog steeds een zéér geavanceerde drone. Met gratis gimbal voor een GoPro. Made in the USA!

Uitverkocht

Sorry, opverkocht. Maar lees toch even door.

Van dit product hebben we palletladingen ingekocht en met 70 tot 90% korting verkocht totdat alles OP was.
Het kost je 5 seconden werk om deze deal niet opnieuw te missen.

 • Hoe? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Maximaal drie keer per week meer van dit soort deals!
 • Onze nieuwsbrief is leuk en lachen, scheelt je zó een miljoen euro aan teveel betalen!
 • Wij zijn 100%NL. Een onderneming uit Harderwijk, opgericht door de bedenkers van oa Dumpert.nl.

Nog geen zin in mail? Volg ons op z'n minst op Facebook dan! Klik hierrr, opent in nieuw tabblad.

Omschrijving

Details

Over deze deal. Dit zijn de laatste exemplaren die de importeur ons aanbood. Het model wordt sinds 2016 niet meer gemaakt. Maakt dat veel uit? Nee, want hij is voorzien van ALLES OPEN SOURCE. Alle onderdelen zijn nog steeds leverbaar, er is een zeer levendige developers-community. Maar als je niet in staat bent om het concept 'firmware flashen' te begrijpen, koop 'm dan maar niet.

Het brein bestaat uit een Arduino-achtige unit, de PixHawk, waar ontzettend veel informatie over te vinden is. Bijvoorbeeld: vervang de wieken voor wielen en je bouwt een autonoom voertuig. Wil je knutselen en voor een paar centen een drone die nog steeds op veel punten beter is dan elke DJI? Kopen, nu! Dit zijn de laatste nieuwe (met garantie) Je zou er nog een LIDAR op kunnen aansluiten, een ultrasone sensor, je kan 'm herprogrammeren en er een schaakcomputer of robot van bouwen. Een beetje nerd bouwt er ook zo een interballistische raket van (of duikbootaansturing) Maar vraag het alleen niet aan onze helpdesk.

Dus! Voor leergierige mensen, voor researchdoeleinden, voor automatisch kaarten-maken of voor scholen is dit de beste koop ooit. Dit is een drone ZONDER ingebouwde beperkingen. Daar kunnen autoriteiten lichtelijk zenuwachtig van worden want hij heeft geen ingebouwde anti-vliegveldmodus en geen privacyschendende software en geen maximaal plafond en geen buitengebruikstelling binnen x dagen als je de software niet registreert. Dit is dus vrij letterlijk een vrije vogel.

Wat is het nog meer?

Dit is de Iris+ en het is beslist geen kinderspeelgoed, maar een quadcopter met functies die je ook vindt op drones van rond de tweeduizend euro of meer.

Best belangrijk

Wij verkopen de legale Europese versie met Nederlandse consumentengarantie. De Amerikaanse versie is hier verboden vanwege de afwijkende zend- en ontvangst frequentie. Dus koop niet zomaar buitenlandse drones. In verkeerde frequenties uitzenden is geen overtreding maar een misdrijf want je kan storingen veroorzaken van vliegverkeer- en/of hulpdiensten en dan krijg je het Agentschap Telecom op je dak. Verder, common sense.

Mensen vinden drones in hun tuin of boven hun huis vaak helemaal niet leuk. Ga er niet mee vliegen in winkelstraten of boven bewoond gebied. Dit is verboden en gevaarlijk. Vlieg nooit direct boven mensen. Een klap van een propellor van deze drone doet serieus auw en is niet te vergelijken met het tikje van een goedkope chinese speelgoeddrone (source: wijzelf).

Voor wie is deze drone?

De doelgroep was oorspronkelijk 'content creators en bouwkundig ingenieurs' Maar deze drone is voor iedereen met enige brains die de cheap-ass drones wil overslaan en zelf serieuze mooie filmbeelden wil maken door er bijvoorbeeld een 4K GoPro onder te hangen. Verder is ie uitermate geschikt voor volwassen kinderen. Of je wilt nu eens investeren in een uitbreidbaar 'drone-platform' van een betrouwbaar Amerikaans bedrijf. Misschien een keer setje 'goggles' kopen zodat je FPV (First Person View) kunt vliegen. Zeer geschikt voor mediabedrijven, cameramensen die willen beginnen met dronebeelden schieten, boeren die hun land willen checken, GIS-bedrijven en ga zo maar door. Met deze drone ben je bijvoorbeeld ook in staat 3D-opnames van gebouwen en landschappen te maken om cad-bestanden van te fabriceren. De software voor laatstgenoemde mogelijkheden zit er niet bij.

Voor wie is deze drone niet geschikt

Niet geschikt voor échte kinderen (onder de 13 jaar schatten we)

Gratis gimbal!

We geven er gratis de 2D gimbal bij. Dit is een houder voor bijvoorbeeld een GoPro camera. Deze Gimbal heeft ingebouwde stabilisatie, het is een miniatuur steady cam die de meeste trillingen en bewegingen van de IRIS+ wegfiltert. Zorg zélf voor een GoPro camera (of een goedkopere kloon) en maak 4K opnames. Deze gimball is totaal verbonden met de drone en niet geschikt voor andere merken. Dus als je de follow-me functie gebruikt, zal de deze gimball altijd op jou gericht blijven. De waarde van dit extraatje is 250 euro!

Deze drone is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf 3D Robotics, eigendom van een supernerd, een voormalig redacteur van het legendarische technologietijdschrift Wired. Dit is de enige drone in deze prijsklasse die in staat is een serieuze payload mee te nemen. En als we zeggen 'prijsklasse' dan bedoelen we de prijs ZONDER onze extra korting en zonder de gratis extra's die wij bieden.

Niet voor niets is de IRIS-hardware al jaren een veelgebruikt plaform van Mavlab van de TU Delft(Micro Air Vehicle Laboratory)

.

bookmark ook alvast de pagina met alternatieve drone firmware, speciaal ontwikkeld voor deze quadcopter, eveneens ontwikkeld door briljante geesten van de TU Delft.

Wat krijg je?

Je krijgt een dronepakket met alles wat nodig is om er mee te vliegen, er zit een gimbal kit bij. Extra props, verlengpootjes, een accu en een afstandsbediening. De afgebeelde GoPro dient als voorbeeld, deze zit niet in dit pakket.

Zin om te kopen?

We hebben niet superveel exemplaren beschikbaar en op=op. De fabrikant heeft veel zorg en tijd gestoken in instructiefilmpjes, bekijk ze alvast allemaal want het is een makkelijk te vliegen drone, maar je moet wel weten *hoe*.

Belangwekkende filmpjes en informatie

Alle manuals, software en laatste updates rondom de IRIS+ vind je op het IRIS+ Information Portal

Onderdelen en upgrades kan je onder andere kopen bij Northox.

 1. LEES BESLIST DIT STUK over LiPo-accu's.
 2. Unboxing en review van een youtuber
 3. Complete beginnersuitleg van begin tot eind van een youtuber. Meerdere delen!
 4. Prachtige beelden van Californische kustlijn, gefilmd met de IRIS+ van 3D Robotics
 5. Wat is die Follow Me functie?
 6. Fail-filmpje van youtubers die laten zien dat je dit keer écht vooraf de manual moet lezen:'We had to post this movie to keep our jobs'

En verder...

De 14 dagen zichttermijn volgens onze leveringsvoorwaarden geldt uiteraard ook voor deze IRIS+. Dus je mag doen met deze drone wat je ook in een winkel zou doen. Wij nemen geen gebruikte drones terug.

Specs

Specifications:

 • 16-22 minutes flight time*
 • Payload capacity 400 g
 • Integrated LEDs on all arms for trouble-free directional awareness
 • Remote controller with on-screen telemetry for instant data as you fly
 • Screw on, self-tightening propellers for easy assembly

IRIS+ pakket:

 • Ready-to-fly IRIS+ quadcopter
 • Flight battery and charger
 • Controller and ground station radio
 • Set of four tall legs
 • Tool kit
 • Operation Manual and Flight Checklist

GRATIS Gimbal:

The Tarot T-2D brushless gimbal uses cutting-edge two-axis stabilization technology to ensure great, stable video in any flight condition. The gimbal comes pre-configured and tuned for a smooth out-of-the-box experience. The kit includes: a pre-assembled Tarot gimbal, a mounting plate, and required cables and hardware.

 

Onze andere deals van vandaag!

 • Lamborghini Elektrische grastrimmer RT 6050

  € 72,60

  Normale prijs: € 119,00

  Je bespaart nu € 46,40!
  JA! Haal met Dealert een echte Lamborghini in huis. Absoluut 100% origineel ...
 • MacBook Pro Retina 15 inch Retina. i7 2,2 GHz.

  € 1.199,00

  Normale prijs: € 2.799,00

  Je bespaart nu € 1.600,00!
  A-klasse refubished dikke MacBook Pro 15 inch. Vrijwel maximale specificat ...