deals! deals! deals!

3-pack Woox: slimme stekker voor oa Alexa, Google, IFTTT

Meer Views

3-pack Woox: slimme stekker voor oa Alexa, Google, IFTTT
Wil je graag 'He GOOGLE KOFFIEMACHIENE AAN schreeuwen' of 'Alexa zet die lamp aan'. Of wil je apparaten bedienen via een app waar ook ter wereld? Koop deze stekkers. nu in extra-extra voordelige 3-pack.

Uitverkocht

Sorry, opverkocht. Maar lees toch even door.

Van dit product hebben we palletladingen ingekocht en met 70 tot 90% korting verkocht totdat alles OP was.
Het kost je 5 seconden werk om deze deal niet opnieuw te missen.

 • Hoe? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Maximaal drie keer per week meer van dit soort deals!
 • Onze nieuwsbrief is leuk en lachen, scheelt je zó een miljoen euro aan teveel betalen!
 • Wij zijn 100%NL. Een onderneming uit Harderwijk, opgericht door de bedenkers van oa Dumpert.nl.

Nog geen zin in mail? Volg ons op z'n minst op Facebook dan! Klik hierrr, opent in nieuw tabblad.

Omschrijving

Details

Dit is de Woox Smart Plug. Het is een IoT-product, een Internet Of Things apparaatje waarmee je je huis slimmer en energiezuiniger maakt zonder veel gedoe. Deze stekker verbind je met je thuisnetwerk en vervolgens koppel je 'm aan een app op je smartphone zodat je 'm altijd kunt bedienen. Of je gaat wat verder en koppelt 'm aan Google Assistent of Amazons' Alexa zodat je kunt roepen en scheeuwen.

Of je maakt scriptjes via het gratis IFFT.com Dus de lamp gaat aan als je een tweet verstuurt, de lamp gaat uit als je een reply krijgt op je facebook status. De buitenverlichting gaat aan als je in een straal van 20 meter van je huis bent. De geluidsinstallatie gaat aan als er ergens in je tuin beweging wordt waargenomen. We verzinnen maar wat, want alles kan gekoppeld worden, deze stekkert is -letterlijk- een belangrijke schakel in thuisautomatisering en je maakt het zo gek als je zelf wilt.

Waarom je dit wilt?M

Omdat we nu geweldig korting geven op Woox. Op voorwaarde dat je op deze klink klikt om te zien wat Woox nog meer is! Is er iets mis? Geen probleem, de Woox-support zit gewoon in Nederland.

Je ontvangt pér aankoop DRIE stekkers.

WOOX, wat is het precies?

WOOX producten zijn Smart IoT producten oftewel Internet of Things producten waarmee jij je huis nog slimmer en energie zuiniger maakt. De WOOX Smart plug oftewel Slimme stekker kun je simpelweg in een stopcontact stoppen, je opent op je telefoon de WOOX Home app en koppelt de Smart plug met de app zodat je de Smart plug aan of uit zet of je stelt middels de app een timer in wanneer de plug stroom geeft en wanneer stopt.

Zo vergeet jij nooit meer de stroom af te zetten van een apparaat of van een verlengsnoer met meerdere apparaten die daarop aangesloten zijn, handig en vooral zuinig. Maar nu komt de verrassing, doordat de WOOX Smart plug en app samen werken in een cloud omgeving kun jij dus ook op afstand via de WOOX Home app de Smart plug bedienen. En een leuke bijkomstigheid is dat de WOOX producten volledig te koppelen zijn en ondersteund worden door Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT, oftewel roep naar je “Alexa” of “he Google” speaker “zet de waterkoker uit” en je zult zien dat deze ook daadwerkelijk uit gaat! IFTTT is extreem handig om bijvoorbeeld die bekende slimme lampen van Eindhovense makelaardij te kunnen koppelen met de WOOX stekkers.

Tuya Cloud omgeving?

De WOOX Home app met de WOOX producten zijn aangestuurd door het Tuya platform, Tuya is het grote opkomende Amerikaans-Chinese platform voor WiFi protocol Smart home producten, veel merken zullen de komende tijd hun Smart home producten aan de wereld tonen draaiende op het Tuya platform, groot voordeel is dus ook voor WOOX gebruikers dat vele andere merken Smart home apparaten gebaseerd op Tuya werken in dezelfde app als de WOOX producten wat jou als gebruiker het voordeel geeft dat jij maar één app nodig hebt voor de besturing van al je apparaten thuis.

Specificaties

-WiFi smart plug - te koppelen met WOOX Home app ondersteund door Tuya 

-werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT. 

-Stroomvoorziening: AC 180-240V, 50Hz/60Hz

-Nominale invoer voltage: AC 230V

-Standby stroom verlies: ≤1W

-Rated current: 16A max

-Maximale lading: 3680 watt

-Protocol:WIFI IEEE 802/11b/g/n 2.4Ghz

-Omgevings temperaturen:-10 ~ +40℃

-Materialen:PC (UL94-V0 FIRE-RETARDANT)

-Afmetingen:49*49*83mm

Filmpje!

Hieronder een algemeen uitlegfilmpje over IFFT. Een gratis dienst waarmee je van alles aan van alles kunt koppelen. Klinkt vaag maar is het niet!

Onze andere deals van vandaag!

 • Lamborghini Elektrische grastrimmer RT 6050

  € 72,60

  Normale prijs: € 119,00

  Je bespaart nu € 46,40!
  JA! Haal met Dealert een echte Lamborghini in huis. Absoluut 100% origineel ...
 • MacBook Pro Retina 15 inch Retina. i7 2,2 GHz.

  € 1.199,00

  Normale prijs: € 2.799,00

  Je bespaart nu € 1.600,00!
  A-klasse refubished dikke MacBook Pro 15 inch. Vrijwel maximale specificat ...