AKG N60NC noise cancelling headphone

Meer Views

AKG N60NC noise cancelling headphone

Echte AKG! ruisonderdrukkende koptelefoon met topkwaliteit geluid.

Uitverkocht

Omschrijving

Details

AKG is een van oorsprong Oostenrijks audio-engineeringbedrijf. Ze zijn vooral bekend als TOP bij audio-technici in de tv- film en radiowereld. Niet vreemd want AKG is zo'n beetje de uitvinder van de moderne microfoon en ze steken hun centjes meer in research dan marketing. Reken op zo'n 30 uur noise cancelling met deze premium headphone. Gewoon 2 jaar garantie via AKG Nederland.

De geluidskwaliteit van AKG is bizar hoog, (score van 9/10 op headphone review) welk model je ook koopt. AKG-apparatuur is vaak 'referentiegeluid', hun apparatuur is zo'n beetje de standaard in de audiowereld. In veel studio's is het AKG of ga-maar-weg en de vintage koptelefoons zijn vaak duurder dan de nieuwe. Check de reviewvideo hieronder als je nog twijfelt!

Over de hele wereld rekenen opnamestudio's, radio- en televisiestations, operahuizen en bekende podia op AKG-producten. Al tientallen jaren worden internationaal bekende musici en sterren vaak gezien met onze kwalitatief hoogwaardige microfoons en hoofdtelefoons. Vandaag de dag behoort AKG tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van kwalitatief hoogwaardige microfoons, hoofdtelefoons en draadloze apparatuur.

Deze koptelefoon is compact, opvouwbaar en voorzien van vliegtuig-connectors, iphone aansluiting en gewone aansluitingen. Eveneens voorzien van microfoon om mee te bellen. Geen bluetooth maar bekabeld, dus beter voor de geluidskwaliteit. De hoofdband en oorschelp zijn van premium leder en de padding is memory foam dus het 'zet' zich naar je oorschep en sluit de boel goed af. Beslist geen overmatige bas zoals bij Beats, maar realistisch en diep en helder.

1.0000
010101010101010
 • Length 30
 • Width 30
 • Height 30

Onze andere deals van vandaag!

 • Docking station voor 2.5" en 3.5" harddisks

  € 17,00

  Normale prijs: € 39,95

  Je bespaart nu € 22,95!
  Lekker klusje want het is toch te koud om buiten te spelen. Check oude hard ...
 • Luxe 3-in-1 USB laadkabel 1 meter lang

  € 6,00

  Normale prijs: € 14,95

  Je bespaart nu € 8,95!
  Met deze laadkabel kun je tot 3 verschillende apparaten tegelijk opladen. H ...
 • Turbotronic VS-180. Draadloze stofzuiger met 10 opzetstukken

  € 124,99

  Normale prijs: € 199,00

  Je bespaart nu € 74,01!
  Geen huis of hond is veilig voor deze stofzuiger. Met 10 opzetstukken krijg ...
 • Ultramobiele kledingkast voor thuis of onderweg

  € 28,00

  Normale prijs: € 78,00

  Je bespaart nu € 50,00!
  Hangdige kledingkast van maar 4(!) kilo die je zo even in elkaar klikklakt. ...