Tijdelijk geen pick-up mogelijk. €6,50/bezorging.

Apollo 11 Edition Fisher Space pen AG7-50

Meer Views

Apollo 11 Edition Fisher Space pen AG7-50
Dit jaar is het 50 jaar geleden dat eerste maanlanding plaats vond met de Apollo 11. Om dit te herdenken heeft Fisher een speciale editie van de wereldberoemde 'Space pen' gemaakt.

Uitverkocht

Sorry, opverkocht. Maar lees toch even door.

Van dit product hebben we palletladingen ingekocht en met 70 tot 90% korting verkocht totdat alles OP was.
Het kost je 5 seconden werk om deze deal niet opnieuw te missen.

 • Hoe? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Maximaal drie keer per week meer van dit soort deals!
 • Onze nieuwsbrief is leuk en lachen, scheelt je zó een miljoen euro aan teveel betalen!
 • Wij zijn 100%NL. Een onderneming uit Harderwijk, opgericht door de bedenkers van oa Dumpert.nl.

Nog geen zin in mail? Volg ons op z'n minst op Facebook dan! Klik hierrr, opent in nieuw tabblad.

Omschrijving

Details

Dit is een unieke deal! Je krijgt ruim 30% korting op deze Space Pen van Fischer. Het is de 50-jarige jubileumeditie van de originele AG7 Astronaut Space Pen. De pen is voorzien van een speciale herdenkingsgravure. Hij is uitgevoerd in chroom met fijne gravering inclusief een tekening van de Columbia Commando en Service Module, historische data en de Apollo 11 50-jarige jubileumtekst:

APOLLO 11
50TH ANNIVERSARY
SPECIAL EDITION
MAN'S FIRST MOON LANDING | JUL.20 1969

Dit is de pen die je koopt omdat je weet dat je (achter-, achter-, achterklein-) kinderen 'm nodig hebben om naar mars and beyond te gaan. Deze pen voorkomt vlekken tijdens ruimtereizen en werkt prima in volledig vacuum én gewichteloosheid en is gewoon goed om te hebben.

De AG7 Astronaut Space Pen werd voor het eerst gebruikt tijdens de missie van de Apollo 7 in 1968 na twee jaren van intensieve tests door NASA. De pen wordt sindsdien op elke bemande ruimtemissie gebruikt.

Het ontwerp en de constructie van deze pen is al 50 jaar niet veranderd. De pen die je vandaag koopt is exact dezelfde als degene die in 1969 tijdens de Apollo 11 missie mee ging naar de maan. De AG7-50 is een zware pen maar ligt toch comfortabel in de hand tijdens het schrijven.

De AG7 wordt/werd gebruikt tijdens alle Apollo en Space Shuttle vluchten van NASA, in het ISS International Space Station, tijdens Sojoez en MIR-ruimtevluchten, in het Franse ARIANE-ruimteprogramma en was standaarduitrusting bij de Mount Everest North Face Ski Expeditie.

Erg leuk om nu een pen te bezitten waarvan je weet dat deze gemaakt is voor maanlandingen en ruimtevaart. Dit is dus de real deal. Het is de vrijwel de enige pennensoort die de ruimte in mag, omdat ie goed is.

De AG7 is gemaakt van massief messing met een harde chroom beplating. Alle Fischer Astronaut pennen worden geleverd in een luxe doos die aan de binnenzijde is voorzien van zijdezacht velours. In de doos zit een folder waarin de geschiedenis van de Fischer Space Pen wordt beschreven.

Wat deze pennen zo geschikt maakt voor space is dat ze gemaakt worden met een speciale gasdrukvulling. Ze kunnen onder water schrijven, op vettige ondergronden, onder elke hoek (ook op zijn kop), onder extreme weersomstandigheden, extreme temperaturen (-34°C tot +121°C) en uiteraard in het vacuüm van de ruimte! Ze zijn vaak aangehaald als een voorbeeld van industriële kunst. Ze worden vaak geïmiteerd, maar ze zijn nooit nagemaakt of zelfs maar geëvenaard!

Je hoeft geen veelschrijver te zijn. De inkt in de pen droogt nooit uit en blijft meer dan honderd jaar goed. Gewoon echt hebbeding, oldskool technisch vernuft. Een pen met een verhaal, if ever! En je kunt gewoon lekker schrijven terwijl de samenleving zoals we die kennen volledig instort. Als de inkt dan echt op is, heb je een wapen.

De Space Pen in How It's Made

Je ontvangt per bestelling één pen, dit vermelden we even extra omdat op de afbeeldingen dezelfde pen in meerdere hoeken gefotografeerd staat, wat mogelijk tot misverstanden zou kunnen leiden

Onze andere deals van vandaag!

 • Tuinlamp: Vuurvliegjes in een pot

  € 9,95

  Normale prijs: € 19,95

  Je bespaart nu € 10,00!
  Leuke, draagbare tuinlamp, echte glazen pot, zonnecellen. Gaat vanzelf aan ...
 • Combipakket: felle mini-looplamp + bandenspanningsmetert

  € 7,95

  Normale prijs: € 29,95

  Je bespaart nu € 22,00!
  Leuk pakketje! Met bandenspanningsmeter bespaar je veel geld, die looplamp ...
 • Chop2Pot. De originele vouwbare snijplank

  € 13,00

  Normale prijs: € 19,94

  Je bespaart nu € 6,94!
  De originele Chop2Pot van Joseph Joseph. Een snijplank die koken leuker, ef ...
 • Set van 2 cederhouten rookplanken voor de barbecue

  € 8,47

  Normale prijs: € 20,00

  Je bespaart nu € 11,53!
  Heerlijk geurende Cederhouten rookplanken om vlees en vis te roosteren bove ...