Alles over betalen en verzenden

Je kan bij ons afrekenen met alle onderstaande betaalmethoden. Sommige creditcardmaatschappijen rekenen extra kosten voor een betaling. Wij berekenen een deel, maar meestal niet het volledige deel door.

      
Bij een Paypal-betaling berekenen we de kostprijs van 3 % bovenop het totale betaalbedrag. De eCheck-methode bieden we niet aan.
Gratis. Geen extra kosten voor een IDEAL-transactie.
CB. Extra kosten: 3 % over het volledige aankoopbedrag
Maestro. Extra kosten zijn 2 % over het totale aankoopbedrag.
American Express. Extra kosten zijn 4 % bovenop het totaalbedrag.
Mastercard, Bijenkorfkaart. Extra kosten zijn 2 % over het totale aankoopbedrag.
Visa. Extra kosten: 2 % over het totale aankoopbedrag.
Sofort. De kosten zijn 6 % over het totale aankoopbedrag.
Bancontact / Mistercash. Nog niet maar komt wel.
Apple Pay via American Express - extra kosten: 4 % over het totaalbedrag. Apple pay via Mastercard: 2 % (nog niet actief)
Contant geld: niet mogelijk.

De bestelprocedure

Stap 1. Je koopt het gewenste product voordat de deal voorbij is.
Stap 2. Kijk vooral in de beschrijving bij het product hoe lang de geschatte levertijd is.
Stap 3. Geen nieuws is goed nieuws. Je krijgt vanzelf een mail met een track en trace code en heel soms een excuses dat een levering wat langer duurt.
Stap 4. Pakket thuis!

Uitgebreide bezorgservice met PostNL

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. We bieden veel opties aan voor aflevering. Bij ons is het kiezen van een afhaaldag niet mogelijk omdat wij de verzendingen in grote 'batches' doen. Zo houden we de prijs van onze producten zo laag mogelijk. Weinig tijd? Laat je pakketje bezorgen op een afhaalpunt zoals een buurtwinkel.
Brievenbuspost: Een brief door een brievenbus. Kan er soms uitzien als een klein pakketje.
Brievenbuspakket: Een pakketje dat door de brievenbus past van maximaal twee kilo. Kan er ook uitzien als een grote brief.
Pakketpost: Een normaal pakket. Kan thuis afgeleverd worden, in steeds mee pakketautomaten en afgehaald worden bij talloze afhaalpunten. Deze opties kan je kiezen als je een bestelling plaatst.
TIPJe komt elke dag langs een groot Randstedelijk station? Kies dan voor een pakketautomaat, kost niks extra's
Nog een handige tip Pakketbezorger gemist? Je kan je pakketje zonder extra kosten 'transferen' naar een pakketautomaat om het pakket aldaar af te halen. Check PostNL.


Hoe werkt een pakketautomaat? Je pakket kan op werkdagen na 15.00 uur opgehaald worden. Na 24 uur krijgt je, als het pakket nog niet is opgehaald, een herinnering per sms. Na 3 dagen wordt een pakket dat niet is opgehaald automatisch over gebracht naar een Postkantoor of Pakketpunt in de buurt van de Pakketautomaat. Daarna heb je nog 21 dagen de tijd om het pakket op te halen.

Waarom verzenden jullie niet naar mijn land!

Nog niet alle EU landen zijn toegevoegd. Maar als je op werkdagen een mailtje naar klantenservice@dealert.nl stuurt kunnen we heel snel je land met de juiste verzendkosten toevoegen. We leveren nog niet aan landen buiten de EU. Maar even vragen kan geen kwaad.