Bulkprijs! 100 Nespresso Compatible Cups van Miscela d'Oro

Meer Views

Bulkprijs! 100 Nespresso Compatible Cups van Miscela d'Oro
Koop nu in voor de feestdagen! Nespressopakket met 100 cups van Miscela d'Oro. Geen verzendkosten!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Als je dit leest snappen we je. Je bent op zoek naar een goedkoper maar lekkerder alternatief voor je Nespresso-apparaat. Je hebt de huismerken geprobeerd en die waren vies en bitter. Je hebt de b-merken geprobeerd en die waren viesbah. En dan houdt het al snel op. Maar wanhoop niet! We hebben de oplossing! Nespresso-compatible cups van het Italiaanse koffiemerk Miscela d'Oro. Lekkere koffie voor in je Nespresso-compatible apparaat, de prijs per cupje van deze Siciliaanse koffie ligt ver onder de prijs van dat andere merk.

Miscela d'Oro?

Miscela d'Oro is een Siciliaans koffiemerk dat al jaren flink aan de weg timmert. Dit merk is in Nederland veelal via restaurants en speciaalzaken verkrijgbaar. In Italiƫ is het een van de grotere koffiemerken met honderden eigen koffiebarretjes en niet voor niks. De Siciliaanse koffiesmaak is krachtig en 'rond'. Miscela d'Oro houdt van complete koffiesmaak, zonder die bittere nasmaak. Bij Miscela d'Oro is koffiebranden nog echt een ambacht.

Adders onder het gras?

Nee, nou ja, wel eigenlijk. Dit merk wil je misbruiken als influential. Als het lekker is, roep tegen iedereen dat het lekkere koffie voor een goede prijs is als je wilt. Plemp je insta en fb maar gerust vol. En als je het vies vindt, wat ons sterk lijkt, mag je de nog ongeopende zakjes met daarin de cupjes, gewoon terugsturen.

Leveringsomvang

Je ontvangt een doos met tien losse zakjes met daarin tien cups, dus in totaal honderd cups. Je mag maximaal drie dozen per keer bestellen.

Miscela d'Oro Espresso Cremoso

De zwarte cups


Miscela d'oro Espresso Intenso

De roze cups


Miscela d'oro Espresso Gold

De gouden cups


Deze koffie wordt geleverd door Koffiekoning.nl

010101010101010
  • Length 1
  • Width 1
  • Height 1