Dreamfarm pizzaschaar Scizza!

Meer Views

Dreamfarm pizzaschaar Scizza!
25 EURODe beste pizzasnijdert ter wereld is een schaar!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Ha, en dan nu weer iets compleet anders op DealDumpert. Iets nuttigs zonder een accu of draad. Nooit meer klooien met messen of pizza-rollers, dat werkt maar half zo goed. Kies voor het doordachte design van Dreamfarm. Een Australisch designbureau dat zich gespecialiseerd heeft in handige, elektriciteitsvrije keukentools.

Waarom je deze pizzaschaar wilt

Omdat de 'scizza' van gehard Duits staal is, het is de laatste pizzaschaar die je ooit koopt. Dit ding knipt door hardgebakken bacon, door oude korsten, zelfs bevroren pizza. Het kunststof is van nylon en dat kan een temperatuur van ruim 205 graden Celcius met gemak hebben. De schaar kan in de vaatwasser, alhoewel Dreamfarm meldt dat de pizzaschaar langer mooi blijft als je 'm handmatig wast.

De onderkant van de schaar is voorzien van een hittebestendig kunststof 'basis'. Hij is dus prima te te gebruiken op een hete bakplaat.

We snappen dat je je besteklade niet wilt voorzien van allerhande zooi die je toch nooit gebruikt. Maar een serieus kwalitatief goede pizzaschaar hoort gewoon in je keukenassortiment.

Voor wie

Deze pizzaschaar is met name bedoeld voor mensen die wel eens pizza eten.

Nadelen

De meskanten zijn absurd scherp dus kijk uit. Het is een serieuze kitchentool, geen goedkope rommel. De schaar is er in rood of zwart. We kopen groot in dus het is een verrassing welke kleur je krijgt.

De niet-zo-officiele-Dumpert-consumenten-review!

Kijk en huiver. Het beste bewijs dat deze schaar werkt is natuurlijk gewoon een filmpje


0.4000
010101010101010
  • Length 30
  • Width 30
  • Height 10