Egg Sitter - Gelkussen

Meer Views

Egg Sitter - Gelkussen
Het bij sommige mensen wereldberoemde kussen. Hard genomen? Gewoon zin om lekker te zitten, last van je onderrug? Check de filmpjes!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Heb jij regelmatig last van een pijnlijk lichaam omdat je lang zit? Op kantoor, of in de auto? Dat is vanaf nu niet meer nodig! Er is namelijk een gelkussen dat ervoor zorgt dat jij – waar dan ook – heerlijk kunt zitten zonder pijn: de Egg Sitter.

De Egg Sitter is een gelkussen om op te zitten. Dit orthopedisch zitkussen kan gebruikt worden op een stoel, in de auto of op elk ander willekeurig oppervlak. Het honingraat design van het gelkussen is ontworpen om de rug een ondersteuning te bieden als nooit tevoren.

Dit gelkussen om op te zitten zorgt ervoor dat je weer comfortabel en zonder pijn gedurende langere periodes kunt zitten. In de auto of op een stoel – zitten is geen pijnlijke beleving meer dankzij het Egg Sitter orthopedisch zitkussen.

Het Egg Sitter Gelkussen pakket bestaat uit: Egg Sitter, Beschermhoes, Gebruikershandleiding

Filmpje

Diepgaande Onderzoeksjournalistiek, werkt dit kussen wel echt?

1.0000
8719128646213
  • Length 20
  • Width 20
  • Height 10

Onze andere deals van vandaag!

Je bent nét te vroeg! We verwerken de oude deals, de nieuwe deals komen vandaag online. Wil je als eerste horen wat we geregeld hebben? Schrijf je nu in. Geen zielloze spam en uitschrijven doe je met één muisklik. Al lid? Check ook zeker onze Facebook pagina voor het allerlaatste nieuws.

je e-mailadres: