deals! deals! deals!

Grid Autosport voor PC

Meer Views

Grid Autosport voor PC

39.99 EURO

Racegame Grid Autosport voor de PC (Steam code)

Uitverkocht

Sorry, opverkocht. Maar lees toch even door.

Van dit product hebben we palletladingen ingekocht en met 70 tot 90% korting verkocht totdat alles OP was.
Het kost je 5 seconden werk om deze deal niet opnieuw te missen.

 • Hoe? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Maximaal drie keer per week meer van dit soort deals!
 • Onze nieuwsbrief is leuk en lachen, scheelt je zó een miljoen euro aan teveel betalen!
 • Wij zijn 100%NL. Een onderneming uit Harderwijk, opgericht door de bedenkers van oa Dumpert.nl.

Nog geen zin in mail? Volg ons op z'n minst op Facebook dan! Klik hierrr, opent in nieuw tabblad.

Omschrijving

Details

Aanstaande zondag zien we onze nationale held Max Verstappen bezig in Monaco! Hier krijgen we zelf ZO ontzettend veel zin van om te racen. Maar dat mag niet op de openbare weg, dus dan is een vette racegame de beste oplossing. Zie hier Grid: Autosport voor de PC. We hebben een aantal Steam Gamekeys!

Steam Code, een digitale download

Je krijgt na aankoop eerst een automatisch mailtje vanuit de webshop met een factuur. Daarna (dat kan enkele uren duren) Ontvang je een mail met je persoonlijke Steam-code voor Grid: Autosport. Deel deze code met niemand, hij is persoonlijk.

De code vul je in bij Steam. Zie hierrr een Engelstalige uitleg hoe dat gaat. Je kan deze game ook los kopen in Steam Store voor 39,90 EURO of in de winkel op BlueRay, maar dan ben je een beetje mal bezig, want bij ons is ie veel en veel goedkoper.

Waar je op moet letten. Checklist

Om te voorkomen dat je voor niks een gamecode koopt leggen we even uit hoe dit precies werkt

1. Je hebt een beetje moderne pc- of laptop nodig die geschikt is om 3D games mee te spelen. (zie minimale eisen hieronder)
2. Je hebt een (gratis) Steam account nodig.

Minimale Eisen aan je PC

Je hebt minimaal een PC of laptop nodig met Windows Vista (bléh) en Intel Core 2 Duo E4600 of een AMD Athlon X2 5400+ en 2GB ram en een 3D kaart. Hierrr lees je exact wat je nodig hebt. Als je het niet zeker weet, kun je daar ook een gratis programma downloaden die de specificaties van je computer controleert.

Wat is Steam

Steam is het platform voor digitale distributie van games en software van Valve. Steam is simpel. Je download het programma hierrr. Vervolgens maak je een account aan en vul je daarna de door ons verstuurde gamecode in. Via Steam kan je duizenden betaalde en gratis games downloaden trouwens. /fanboymode: Steam is fan-tas-tisch en het is van Valve, de makers van Half Life 3.

Over Grid: Autosport

Grid: Autosport is een game uit 2014 die nog steeds razendpopulair is, want enorm goed en er zijn enorm veel uitbreidingen voor. Het voordeel van een game van even geleden is dat alle bugs zijn verdwenen en dat ie ook werkt op 'mindere' grafische kaarten. Als je deze game zelf los koopt in Steam betaal je 39,99 EURO. Dus dit is écht een koopje! Nee, er zit geen Formule 1 in, maar wel talloze andere officiele autosporten, talloze circuits en natuurlijk Formule 3, waar Max Verstappen eerder in uitblonk voor hij de overstap maakte naar F1

Reviews

Onze mening: dit is een solide en cool spel. Grid:Autosport is realistisch, zonder dat het een absurd specialistische simulatiegame is. Het is spannend om te spelen, ook online tegen elkaar. De automerken bestaan echt. Ook de circuits, de 'stedencircuits' uitgezonderd, bestaan echt.

Tweakers gaf deze game een dikke 8:
Grid Autosport biedt gamers een prachtige variatie aan autosportsoorten. Zo is het door straten racen en driften uit Grid 2 nog steeds aanwezig, maar belangrijker is dat de focus op traditionelere soorten autosport terugkeert in het spel. Met onder meer touring cars en Formule 3-auto's brengt Codemasters de Grid-serie een beetje terug naar zijn roots


Filmpje!


Afwijkende leveringsvoorwaarden
Dit is een digitale download, een code. Je kan deze aankoop niet omruilen. Bestel dit product ook niet samen met andere producten van onze site, het kan wel, maar dan is er kans op onnodige vertraging in de verwerking van je aankoop.

Onze andere deals van vandaag!

 • Lamborghini Elektrische grastrimmer RT 6050

  € 72,60

  Normale prijs: € 119,00

  Je bespaart nu € 46,40!
  JA! Haal met Dealert een echte Lamborghini in huis. Absoluut 100% origineel ...
 • MacBook Pro Retina 15 inch Retina. i7 2,2 GHz.

  € 1.199,00

  Normale prijs: € 2.799,00

  Je bespaart nu € 1.600,00!
  A-klasse refubished dikke MacBook Pro 15 inch. Vrijwel maximale specificat ...