deals! deals! deals!

Hoe werkt deze site

Wij van Dealert hebben dagelijks deals en weekdeals. We verkopen in één klap overtollige voorraden van fabrikanten maar ook producten die zo nieuw zijn dat ze elders nauwelijks nog te koop zijn. Daarnaast produceren we zelf ook goodies, als we denken dat het leuk en apart en nuttig is.

De beperkte looptijd is nodig omdat wij alleen korting voor je kunnen bedingen als je grootschalig in één keer samen inkoopt. Want dat is wat we doen.

Nieuwsbrief

De kans is groot dat je onze dealsite bezoekt via onze nieuwsbrief. Geen Lid? Rechtsboven zit de inschrijfmogelijkheid. Schrijf je in en mis geen deal meer.

Pre Orders

Af en toe bieden we ook pre-orders aan. Dan kan je het product alvast bestellen terwijl het nog gemaakt moet worden. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe uitvindingen en producten die pas uit de fabriek rollen als we genoeg kopers verzameld hebben. Op deze pre-orders krijg je extraveel korting. De keerzijde is dat de levertijd lang is, soms wel meer dan een maand, maar dat staat er altijd bij.
Niet genoeg pre-orders? Dan kan het zijn dat we de deze pre-order annuleren en storten we je aankoopbedrag gewoon terug natuurlijk.

Stap 1 - De deal

Je ziet iets dat je wilt hebben. Leuk! Je klikt op koopknop en je rekent af met de methode die jou het beste bevalt.
Al onze transactiepagina's zijn trouwens beveiligd met een SSL-certificaat. Je ziet dus https:// in de link en groene lettertjes. Dat is goed!

Stap 3- De bevestiging en de verzending

Na je betaling krijg je direct een bevestiging per email met daarin je factuur als pdf-bestand. We proberen emails tot een minimum te beperken. Als een aankoop mis gaat, zie je dat direct op de website. Je krijgt géén herinneringsmail als je aankoop mislukt.
Na je aankoop krijg je direct een email met een bevestiging en een factuur. In deze factuur zie je ook nog eens onze verwachte levertijd. Die kan soms afwijken, maar vóór je daadwerkelijk je bestelling krijgt, krijg je de avond ervoor altijd een mail met track en trace. Als het gaat om grote pakketten zoals bedden of stoelen, dan krijg je vooraf een telefoon of email voor een afleverafspraak.

WIN!

Het pakketje wordt afgeleverd. Je maakt de doos open en je voelt je een beter en gelukkiger mens. Je koopt daarna nog veel meer, uiteraard bij ons.

huh?

Met huh? bedoel je waarschijnlijk, is dat nou alles? Ja, dat is alles!

Handig om te weten

Wij verschepen onze producten vanaf de meest afgelegen uithoeken op aarde, naar andere uithoeken op aarde. Wij kopen wereldwijd in. Dus dit is geen webshop met saaie spulletjes die je binnen 24 uur overal wel kunt kopen. Dit is Dealert! De wachttijd op een artikel is soms 48 uur, soms een paar dagen tot een paar weken. Dit staat altijd bij het bewuste artikel.

Bij ons is geen nieuws is goed nieuws. We hebben een hekel aan overbodige mails, en informatie-overload.
Het is wel belangrijk om te weten dat we héél soms een deal toch annuleren. Maar geen nood, dan storten we je volledige aankoopbedrag terug en we leggen de reden uit.. Ja dan ontbinden wij de koop. We willen namelijk nooit op je geld zitten of geld vasthouden. We doen niet aan tegoedbonnen je krijgt gewoon je geld terug, punt.