Uniek! iPhone en iPad magnetische oplaadadapter

Meer Views

Uniek! iPhone en iPad magnetische oplaadadapter

Vergemakkelijkt het opladen van je iPhone of iPad met minimaal 100 procent. Dit is een Magsafe-achtige adapter voor je apple-device.

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Wat is het? Het is een speciale USB-kabel en een adapter die je in een iPhone of iPad stopt. Daarna kan je je telefoon makkelijk opladen omdat de usb-kabel nu magnetisch verbinding maakt met de iPhone. Even losjes aan elkaar 'klikken' en klaar. Het 'oplaadgat' kan niet meer vol raken met troep. Bij 'kabelongelukken' schiet de kabel los los in plaats van dat de kabel ergens iets kapot trekt. Dit had Apple al jaren geleden moeten maken voor hun devices.

De Magsafe oplader is sinds de introductie een geliefd onderdeel van de Macbook Air en Macbook Pro. Een superhandige laadkabel met een magnetische sluiting zodat je niks sloopt als je over een kabel struikelt. Daarnaast zit er in deze magsafe stekker een handig lampje. Waarom zou Apple simpelweg niet een Magsafe oplader maken voor de iPhone & iPad? Geen idee. Het is de wens van veel Applegebruikers, en deze wens is nu in vervulling gegaan.

Waarom je dit wilt

Geen pluisjes in dat oplaadgat van je iphone! Magnetische connectie tussen de laadkabel en de iPhone. Dit maakt je leven beter, leuker en makkelijker. Niet kopen als je geen iPhone hebt natuurlijk.

Specificaties

Beschikbaar voor: iPhone 5/5S/6/6 Plus/6S & iPad met Lightning connector. Deze adapter past niet op een Magsafe van je Macbook, ook al lijkt dat op de foto's een beetje zo.
Opladen + data transfer
LED charging indicator

Deze kabel is makkelijk te verbinden met je Apple device via de handige magnetische verbinding. Je zult dus nooit meer moeite hoeven te doen om je lightning cable in je iPhone te pluggen! Deze magnetische kabel is met een oplaadvermogen van 2.4A net zo snel als de reguliere Apple kabels en ondersteunt ook data transfer.


0.0100
010101010101010
  • Length 10
  • Width 10
  • Height 2