RGB-kleuren Letter Lichtbox met remote

Meer Views

RGB-kleuren Letter Lichtbox met remote

Een XL-formaat letterbox met een afstandsbediening waarmee je miljoenen kleuren mogelijk maakt. Binnen 48 uur in huis!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Maak je eigen boodschap op deze lichtgevende letterbox. Dankzij de meegeleverde symbolen en letters maak je keer op keer je eigen quotes, instructies en teksten. Er zitten meer dan voldoende letters en cijfers en leestekens bij voor élke mogelijke boodschap. Een letterbox fleurt je huis op met verlichting in elke gewenste kleur dankzij de ingebouwde RGB-ledverlichting en de meegeleverde afstandsbediening.

Deze box is zeer energiezuinig en gaat heel lang mee op 6x AA (oplaadbare) batterijen. Je kunt 'm ook poweren via de bijgeleverde USB-kabel die je verbindt met een USB-oplader die je vast wel ergens hebt liggen.

Verder heeft de box een automatische timer zodat ie na 4 of 8 uur automatisch uit kan schakelen. Kortom, een echt gezellig en duidelijk object voor in vrijwel elk interieur. Ideaal ook voor de komende feestdagen als party decoration natuurlijk!

Deze letterbox heeft een breedte van 30,2 cm, een hoogte van 22 cm en een diepte van 4,5 cm. De lichtbak kan zelfstandig staan of hangend gebruikt worden.

3.0000
4016471035058
  • Length 32
  • Width 25
  • Height 6