Messenset 9-delig RVS

Meer Views

Messenset 9-delig RVS
Een negendelige(!) messenset in een opbergtas én die magneetstrip. Verzending binnen 48 uur

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Een vlijmscherpe 9-delige messenset van Magnani. Deze messen zijn handgemaakt. Het heft is gesmeed uit één stuk hoogwaardige kwaliteit RVS. Door de unieke legering van gehard staal waaruit het lemmet is vervaardigd en de specifieke slijpwijze zijn de messen ijzersterk en slijtvast. Het heft ligt prettig in de hand en door het naadloos aansluiten op het lemmet is het mes hygiënisch in gebruik.

Met de Magnani Italy messen zijn de meest bijzondere gerechten in een handomdraai gemaakt. Voor elke toepassing is het perfecte snijvlak ontworpen, waardoor het mes heel lang zijn snijdkwaliteiten behoudt. Mochten er toch braampjes ontstaan dan kun je deze met de bijgeleverde aanzetstaal wegvijlen; maak de messen zo scherp als je kan!

Set bestaat uit 1x Schaar - 21cm
1x Aanzetstaal - 21cm
1x Koksmes - 18cm
1x broodmes - 21cm
1x Snijmes - 11cm
1x Vleesmes - 21cm
1x Fruitmes - 9cm
1x Uitbeenmes - 15cm
1x Utility mes - 12cm
De messen worden geleverd in een mooie hoes en met een magneetstrip, zodat ze gemakkelijk aan de muur opgehangen kunnen worden.

3.0000
8715342021454
  • Length 30
  • Width 30
  • Height 30

Onze andere deals van vandaag!

Je bent nét te vroeg! We verwerken de oude deals, de nieuwe deals komen vandaag online. Wil je als eerste horen wat we geregeld hebben? Schrijf je nu in. Geen zielloze spam en uitschrijven doe je met één muisklik. Al lid? Check ook zeker onze Facebook pagina voor het allerlaatste nieuws.

je e-mailadres: