Onkruidverbrander - Let it burn!

Meer Views

Onkruidverbrander - Let it burn!
Hoera het is lente! Tijd om al je onkruid te VERBRANDEN!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Hoezee het is lente! Gratis bij het lekkere weer: Uitpuilend gras tussen je tuintegels, brandnetels en nauwelijks te identificeerbare stengels. Die kun je knippen, wegschrapen, maar ook VERBRANDEN.

Met deze elektrische onkruidbrander burn je al je ongewenste groen weg. Door de hete luchtstroom van zo'n 600 graden verhit je eenvoudig het onkruid waardoor de cellen open barsten, uitdrogen en vervolgens afsterven.

Gebruik je groene stroom? Dan is dit de meest groene en gifvrije methode van onkruidbestrijding ooit en kan je schuldvrij bezig gaan.

Het werkt als volgt. Duw de stekker in je stopcontact, hou de brander een paar seconden op 3 centimeter van het te vernietigen stuk onkruid en klaar. Herhaal de procedure tot je tuin er weer spic en span bij staat. Herhaal om de zoveel tijd.

Pro-tip: Je hoeft het plantje echt niet letterlijk in de fik te steken, hij/zij/allebei gaat er na je 'behandeling' hooguit wat slapjes bij hangen maar na een dag issie morsdood.

LET IT BURN

Zo ziet de toeter eruit.

Je krijgt onderstaand extra opzetstuk voor moeilijke hoekjes en hardnekkig groen.

1.1000
8715986152439
  • Length 15
  • Width 40
  • Height 9

Onze andere deals van vandaag!

Je bent nét te vroeg! We verwerken de oude deals, de nieuwe deals komen vandaag online. Wil je als eerste horen wat we geregeld hebben? Schrijf je nu in. Geen zielloze spam en uitschrijven doe je met één muisklik. Al lid? Check ook zeker onze Facebook pagina voor het allerlaatste nieuws.

je e-mailadres: