Knalroze koptelefoon. De X5 On-Ear.

Meer Views

Knalroze koptelefoon. De X5 On-Ear.
Zo goedkoop dat het bijna nie normaal is!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Roxcore is een Zweeds elektronicamerk. Niet bekend in NL, wel goed spul. Zo ook deze koptelefoon. Dit apparaat heeft een goed geluid, ingebouwde microfoon en een knopje zodat je er ook mee kunt gamen of bellen. Hij is voorzien van een 3,5mm audiojack maar kan met een verloopdinges ook gebruikt worden met de wat nieuwere iPhones. Deze koptelefoon is ook geschikt voor in de PS4 controller.

De prijs voor deze kwaliteit is uiteraard be-la-ch-e-lijk laag! op Bol en elders op internet kosten ze rond de 25 tot 30 euro.Maar goed. Roze koptelefoons zijn een 'niche', de fabrikant wil van de partij af, dus daarom dumpen we ze dolgraag via onze site! Voor deze prijs lopen we graag rond met een roze koptelefoon. Denk niet dat dit een plastic rommeldingetje is, de koptelefoon is zeer degelijk en helemaal nieuw en daarom krijg je 2 jaar consumentengarantie.

Het is een luxe koptelefoon. De verbindingskabel is van gevlochten katoen, wat voorkomt dat de kabel snel in de knoop raakt. De oordoppen zijn lekker zacht en dekken je oor af. Het is een 'on-ear' koptelefoon. Ook de verstelbare boog over het hoofd is gevoerd. Het luidsprekerelement van 40mm is voorzien van neodymium-magneten.

Dus: Geschikt voor mobiele telefoons, tablets en andere apparaten met een normale hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm). Kabellengte: 1,3 m. Impedantie: 32 Ω. Frequentiebereik: 20 Hz - 20 kHz.

1.0000
7309860233744
  • Length 30
  • Width 30
  • Height 30