RVS prullenbakken met infrarood

Meer Views

RVS prullenbakken met infrarood

Deze strakke RVS vuilnisbak is niet alleen prachtig ontworpen maar ook nog eens zeer hygiënisch met zijn bewegingssensor. Verzending rond 20 september 2018.


Uitverkocht

Omschrijving

Details

We gaan samen weer een grote hoeveelheid vuilnisbakken inkopen! Je kunt kiezen uit twee maten. Maar eerst, wat is het? Welnu, dit is een roestvrijstalen rvs-vuilnisbak met binnenbak en een verchroomde deksel met een krachtige motor. Deze verchroomde deksel opent en sluit zich vanzelf door middel van infraroodtechniek.

Je kan voor dit product géén afhaalpunt kiezen, vanwege de omvang bezorgen we deze alleen bij je thuis of op kantoor.

Hoe dit werkt? Hou je hand even voor het IR oogje ter hoogte van de klep en hij gaat helemaal vanzelf open en weer dicht. Sorry, meer is het niet!

Dit is niet alleen 110% hygiënisch maar ook erg gemakkelijk. Met slechts een handbeweging opent de vuilnisbak dus, zonder dat je hem aanraakt. De vuilnisbak is strak, heeft geen pedalen of iets dergelijks dus is ook van de buitenkant heel eenvoudig schoon te houden. 

  1. RVS Vuilnisbak met een inhoud van 38 liter en een hoogte van 54 cm (tot bovenkant klep).
  2. RVS Vuilnisbak met een inhoud van 48 liter en een hoogte van 65 cm (tot bovenkant klep).
  3. RVS Vuilnisbak met een inhoud van 58 liter en een hoogte van 76 cm (tot bovenkant klep).
  • De doorsnede van de drie vuilnisbakken is gelijk: Doorsnede is 29x39 cm en de afmetingen van de klep zijn 30x40cm. Ze lopen op 4x dikke D batterijen in die je zelf nog even moet aanschaffen.


010101010101010
  • Length 30
  • Width 30
  • Height 30

Onze andere deals van vandaag!

Je bent nét te vroeg! We verwerken de oude deals, de nieuwe deals komen vandaag online. Wil je als eerste horen wat we geregeld hebben? Schrijf je nu in. Geen zielloze spam en uitschrijven doe je met één muisklik. Al lid? Check ook zeker onze Facebook pagina voor het allerlaatste nieuws.

je e-mailadres: