Shark Gloves. Werkhandschoenen met draadstaal

Meer Views

Shark Gloves. Werkhandschoenen met draadstaal
€ 14,96
Erg handig. Letterlijk, want je houdt je handen heel dankzij deze werkhandschoenen met stevige ingebouwde stalen draden ter bescherming. Met extralage verzendkosten want dit pakket past door je brievenbus!

OF
Omschrijving

Details

We hebben weer zo'n Tellsell dinges die het gewoon goed doet. Dit zijn dus wasmachinewasbare handschoenen met ingevlochten staalkabels. Deze handschoenen zijn rekbaar, dus als je geen kleine kinderhandjes hebt, passen ze gewoon prima.

Tip! Bespaar nog meer verzendkosten. Combineer deze handschoenen met een andere aankoop met gratis verzending en je betaalt dus geen verzendkosten

De Snijbestendige Shark Gloves zijn zó gefabriceerd dat ze je handen echt heel goed beschermen. Of het nou scherven glas zijn of een keukenmes. De Shark Gloves zijn echter niet alleen beschermend. Ze zitten ook nog eens erg comfortabel. De Shark Gloves zijn gemakkelijk in gebruik, eigenlijk hetzelfde als normale handschoenen. De handschoenen zijn lichtgewicht, flexibel en ademend. Hierdoor zijn de Shark Gloves uiterst geschikt voor tijdens het klussen of tijdens het koken. De handschoenen zijn perfect gefabriceerd om uw veiligheid, comfort en bescherming te bieden tijdens uw klussen of tijdens het koken.

1.0000
8719128643359
  • Length 10
  • Width 10
  • Height 2