Skullcandy INK'D in-ear hoofdtelefoon

Meer Views

Skullcandy INK'D in-ear hoofdtelefoon

39,95 euro

SkullCandy koptelefoontjes. In de kleuren van het Mexicaanse voetbalteam. Geschikt voor iPhone- en Android mobieltjes.

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Hee, een echte Skull Candy koptelefoon voor deze absurd lage prijs. Klopt dat wel? Ja dat klopt! De prijs is relatief verschrikkelijk laag omdat de kleur en het model gewoon niet zo populair zijn buiten Mexico. Want zoals je kunt zien zijn de koptelefoons 'gebrand' in de kleuren van het Nationale voetbalteam van Mexico. De fabriek bleef er mee zitten. Maar voor ons is dat natuurlijk enorm BOEIE. Voor een paar grijpstuivers ontvang je een zéér goede in-ear koptelefoon inclusief microfoon en prev/next/pauze/speak knopjes.

Deze koptelefoontjes zijn geschikt voor zowel Android-toestellen als iPhones. Voor de laatste iPhones heb je wel dat verloopstekkertje wat Apple bij elke telefoon levert. De aansluiting is een 3.5mm koptelefoonaansluiting namelijk.

We kunnen ons voorstellen dat je niet in Duitse voetbakleurtjes wilt rondlopen. Maar het grote voordeel is dat de kleurstelling van Mexico nou niet bepaald ernstig is, ze zijn best mooi van dichtbij en wie ter wereld haat Mexicaans voetbal?

Deze Riot in-ears hebben The SupremeSound ™ met een zware tonale bass, warme natuurlijke vocals en exacte hoge tonen. Ze hebben Skull Candy's, gepatenteerde platte-kabel ontwerp van speciaal kunststof zodat ze nooit meer zomaar in de knoop raken.

Dus voor weinig, zeer goede kwaliteit koptelefoontjes met extra oordopjes? bestel nu deze set!

1.0000
0878615071650
  • Length 1
  • Width 1
  • Height 1