Verzendkosten: €6,50 per bestelling

Verplicht! Telefoonhouder voor op de fiets.

Meer Views

Verplicht! Telefoonhouder voor op de fiets.
ATTENTIE!! Vanaf 1 juli mag je je telefoon niet meer gebruiken op de fiets! Boete: 95 euro. Kosten telefoonhouder: weinig. Dit is de beste!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Slecht goed nieuws! Vanaf 1 juli 2019 mocht je niet meer op de fiets klooien met je telefoon in de hand. De focus ligt in het nieuws nogal op appen, maar hetzelfde geldt voor Google maps gebruiken om te navigeren of om je telefoon te pakken of om andere muziek op te zetten.

De popo kan en zal je voor 95 euro op de bon slingeren als je een 'elektronisch communicatieapparaat vasthoudt'. Vasthouden mag dus niet. Dat geldt ook voor 'elektronische muziekspelers' (er zijn nog 3 mensen in Nederland met een mp3-speler die ook nog fietsen)

!!!Attentie Attentie!!!

En dan het goede nieuws Handsfree je telefoon gebruiken om te navigeren en muziek te luisteren, mag dus wel maar stop dat ding in een goedkope houder. Daarom is het van levensbelang dat je zo snel mogelijk deze houder aanschaft. Want het alternatief is langs de weg stilstaan om dingen op de foon te doen.

Je telefoon bedienen via zo'n houder is sowieso veel praktischer. Geen last meer van koptelefoonkabels die uit je telefoon schieten. evanuit je zak per ongeluk dingen aan klikken en dat soort dingen stopt ook

Deze houder is geschikt voor alle telefoons of andere apparaten tussen de 5,5 en 8,5 cm breed. Past op elke fietsstang van 15 tot 30 mm dik. Je zet 'm makkelijk op je fiets. Of op je scooter of brommer, kan ook. De houder is alleen in deze kleur beschikbaar. 

Handhaving

Handhaving, bestaat dat nog? Ja, in principe wel. De politie gaat niet gelijk massaal controleren, zeggen ze. Maar reken erop dat het eerstvolgende ongeluk waarbij een appende fietser wordt aangereden/doodgereden een kapstok gaat worden voor massale controle-acties. We gaan geen doden meer accepteren vanwege zo iets idioots als appen op de fiets. Ook kan je er op rekenen dat als je zonder licht fietst, door rood, al bellend, je als extra ook een niet-handsfreeboete ontvangt. Ook ga je gegarandeerd 95 euro aftikken als je sowieso graag bijdehand doet of gewoon irritant overkomt in de ogen van hardwerkende agenten. Geef De Man geen aanleiding!

4.0000
8783928323438
 • Length 20
 • Width 20
 • Height 20

Onze andere deals van vandaag!

 • Aluminium soundbar met bluetooth van Dutch Original

  € 64,00

  Normale prijs: € 174,95

  Je bespaart nu € 110,95!
  Dikke soundstaaf met 2 speakers die samen 30 watt produceren. Werkt ook o ...
 • Wolfgang boormachine 3.6V met belachelijk veel extra's

  € 29,95

  Normale prijs: € 49,95

  Je bespaart nu € 20,00!
  Briljant compact schroevendraaiapparaat. Voorzien van heel veel extra's waa ...
 • 100-delige schroevendraaierset

  € 22,00

  Normale prijs: € 49,95

  Je bespaart nu € 27,95!
  Ja echt, hon-derd-delig! Nu komt het nooit meer voor dat je een uur zit te ...