deals! deals! deals!

Veilige Carbon Fiber pas- en geldhouder met torxtool

Meer Views

Veilige Carbon Fiber pas- en geldhouder met torxtool
€ 15,00
RFID-blokkerende carbon fiber pasjeshouder inclusief tooltje om deze pasjeshouder aan te passen. Beetje prutsen dus. Leuke geschenkverpakking bovendien! Aflevering binnen aantal werkdagen.
Omschrijving

Details

Dit is een instelbare pasjeshouder met een geldclip zodat je ook briefgeld kan bewaren. De buitenkant is carbon fiber-look, het is een plaat zeer stevige kunststof. De binnenkant is vliegtuigaluminium. Dankzij de meegeleverde torxtool kan je 'm zelf aanpassen. Alleen die mooie torxtool is al 15 euro waard!

Aan de buitenkant van de houder zit een geldclip en een elastische band. Naar wens kun je de geldclip verwijderen, je kan zelfs de carbon fiber 'plaat' loshalen en veranderen. , niet dat je dat doet, maar het kan wel.

De rfid-blokkerende kaarthouder biedt plaats aan maximaal tien passen. Een dikke elastische band houdt de kaarten bij elkaar. Ook handig, mocht je toch meer kaartjes willen bewaren, of is dat elastisch band niet meer fris, dan kan je de clip openschroeven en dit alles heel eenvoudig vervangen. Een duurzame aankoop dus! Reparatie en aanpassingen zijn prima mogelijk!

Deze pashouder is praktisch want RIFD-signalen worden geblokkeerd door het aluminium frame. De houder is zeer compact, minimalistisch en zeer licht in gewicht. Past makkelijk in een voorzak van een spijkerbroek!

We leveren deze clip in een leuke geschenkdoos, inclusief de torxtool. Die is ook bruikbaar om sommige typen smartphones en laptops (MacBooks) mee open te slopen!

RFID, wat is dat?

Elke pas heeft tegenwoordig RFID. Dat staat voor Radio Frequency Identification. Dit verwijst naar een kleine chip met ingebouwde die het mogelijk maakt om identificeerbare gegevens beschikbaar te maken door te scannen. Je gebruikt RFID om je pas tegen een lezer te houden zodat je kan betalen. Met speciale lezers kan iemand deze passen - van dichtbij- uitlezen en misbruik maken van je gegevens. Deze pashouder blokkeert de RFID-frequenties. Zo zijn je betaalkaarten veiliger. Naast betaalkaarten zijn er nog meer passen die gebruik maken van dit soort informatie. Want wat dacht je van een ID kaart of bijvoorbeeld persoonlijke zorgpas?

Onze andere deals van vandaag!

 • Lamborghini Elektrische grastrimmer RT 6050

  € 72,60

  Normale prijs: € 119,00

  Je bespaart nu € 46,40!
  JA! Haal met Dealert een echte Lamborghini in huis. Absoluut 100% origineel ...
 • MacBook Pro Retina 15 inch Retina. i7 2,2 GHz.

  € 1.199,00

  Normale prijs: € 2.799,00

  Je bespaart nu € 1.600,00!
  A-klasse refubished dikke MacBook Pro 15 inch. Vrijwel maximale specificat ...