Verzendkosten: €6,50 per bestelling

Giftset: Appeltaartbakset van Vacuvin

Meer Views

Giftset: Appeltaartbakset van Vacuvin
€ 9,00
De Baking Set van het merk Tomorrow's Kitchen (onderdeel van het beroemde Vacuvin) is de ideale set voor het maken van een heerlijke (appel)taart. De set heeft een leuke ouderwetse boekenvorm en bestaat uit 3 onderdelen.
Omschrijving

Details

Drie onderdelen: Als eerste is er de appelboor met mes, hiermee kun je heel eenvoudig de kern met de pitjes verwijderen om vervolgens de appel in mooie partjes te snijden. Daarnaast bevat de set een zeer handige garde waarmee je zonder veel moeite een mooi beslag kan kloppen. En als laatst behoort de taartsnijder / -opschepper ook bij de set.

Met de zijkant kunt je taart heel gemakkelijk snijden en met de platte kant vervolgens opscheppen. Het boek bevat ook nog een leuk traditioneel recept voor het maken van een perfecte appeltaart. Erg leuk om in huis te hebben! of cadeau te geven

Tomorrows Kitchen

Tomorrow's Kitchen is een relatief jong merk dat pas sinds een korte tijd haar plaats heeft ingenomen op de markt van keukenartikelen. Desalniettemin heeft dit merk al een hoge populariteit verkregen onder de enthousiaste thuiskoks. Dit komt onder andere door de innovatieve, moderne designs van de keukenspullen met vele handige geavanceerde opties. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel bij Tomorrow's Kitchen en dit laat het bedrijf onder andere zien door werkgelegenheid te creëren voor meer dan 150 mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Bij een aankoop van één van de producten van dit merk verzekerd uzelf dus niet alleen van een kwalitatief goed product, maar helpt u ook een beetje mee aan een verbetering van de maatschappij.

Onze andere deals van vandaag!

 • Zeer Luxe Executive bureaustoel met uitstekend zitcomfort

  € 76,00

  Normale prijs: € 299,00

  Je bespaart nu € 223,00!
  Luxe executive bureaustoel. Gemaakt van vegan leather. Ofwel, er PU leder. ...
 • HP Elitebook 725 G2 Met 128GB SSD en 8GB

  € 348,99

  Normale prijs: € 799,00

  Je bespaart nu € 450,01!

  12,5 inch laptop van HP. A-Grade refurbished. Overladen met allerhande f ...

 • Gasgeveerde bureaustoel autosport

  € 49,01

  Normale prijs: € 199,00

  Je bespaart nu € 149,99!
  Een heerlijk zittende bureaustoel met een sportieve look rechtstreeks uit d ...
 • Directie bureaustoel met gaas

  € 58,00

  Normale prijs: € 119,00

  Je bespaart nu € 61,00!
  Mooie bureaustoelen! Meubelzaken zijn dicht, maar wij niet. 2 jaar consumen ...