Spacerail knikkerbaan Level 6

Meer Views

Spacerail knikkerbaan Level 6
€ 49,94

De Hoogste grootste dikste knikkerbaan! Lange bouwtijd, lang plezier

OF
Omschrijving

Details

Met de Spacerail Level 6 bouw je zelf een waanzinnige achtbaan. Met een spectaculaire snelheid racen de stalen kogels over de tracks langs scherpe bochten, loopings tot aan de lift die de kogels weer omhoog brengt voor de volgende ronde.

Leuk project, je bent echt een volle werkdag bezig om dit op te bouwen, dus onze suggestie is om dit apparaat (ook) te bestellen voor op je werkplek. Samen met collega's deze baan opbouwen is de beste teambuilding die er is. En ja, in principe is dit natuurljk gewoon cool kinderspeelgoed.

Maar let op, er is wel enige commitment nodig, dit ding bouwt zichzelf niet op, het kost volgens de doos wel tot 14 a 16 uur bouwtijd. Perfect cadeau voor ongeduldige types dus! En dan elke week even vragen 'issie al af?'

Deze Level 6 Knikkerbaan heeft afzonderlijke tracks, een richtingbepaler, een swingarm en stuntsecties. De routes hebben spannende dubbele lussen, indrukwekkende dips en haarspeldbochten. Ervaar de spannende draaiende wip, loops, wendingen en stunts, plus de allernieuwste swingende arm sectie.

Spacerails zijn verkrijgbaar in 6 verschillende moeilijkheidsgraden; Level 1 is relatief eenvoudig en snel op te bouwen en Level 6 is een absolute uitdaging. Level 2 en 4 zijn Glow in the Dark uitvoeringen.

Kenmerken
- Zelfbouwpakket knikker achtbaan
- Raillengte: 60.000 mm (60 meter)
- Moeilijkheidsgraad: Level 6
- Montagetijd: 14-16 uur
- Aantal kogels: 8 stuks
- Aanbevolen leeftijd: 15+ jaar
- Werkt op: 1 x C batterij (niet meegeleverd)

Product informatie
- Product: Spacerail Knikker Achtbaan - Level 6
- Materiaal: Plastic, Metaal
- Afmetingen: H 44 x L 138 x B 37 cm (na montage)
- Kleur: Zwart, Wit
- Verpakking: Cadeau verpakking
- Afmetingen verpakking: H 36.5 x B 52.6 x D 8,3 cm
- Gewicht verpakking: 3205 gram


4.0000
8718274548808
  • Length 52
  • Width 35
  • Height 80