Veho 360° Mode Retro Wireless Bluetooth Speaker

Veho 360° Mode Retro Wireless Bluetooth Speaker

Kleine designspeaker met groots geluid!

Uitverkocht

Omschrijving

Details

Dit vinden we zelf een erg mooie Bluetooth Wireless Speaker. Het apparaat is voorzien van een 1800 mAh accu en dat levert je tot maximaal 8 uur muziek en geluid op uit deze draadlooze speaker. De Veho speaker is tevens voorzien van een ingebouwde microfoon dus je kan er ook handsfree mee bellen. Ja, het is niet de goedkoopste speakerset, maar dat komt omdat dit een topproduct is. En bij ons kost ie de komende dagen de helft!

Features

Ingebouwde microfoon, handsfree bellen!
Te verbinden met smartphones, mp3-spelers en elk ander bluetoothapparaat waar geluid uit kan komen
Oplaadbare accu
Dual acoustic drivers voor een goede verdeling van hoge en lage tonen.
Heeft een mini-jack audio ingang

Waarom je 'm wilt

We hebben hier één partij van weten in te kopen. Check gerust de prijzen in de vergelijkmachines, wij zijn lager. Het grote nadeel is dat de voorraad beperkt is tot 300 stuks. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.

Veho M6 Bluetooth Speaker met een krachtige batterij en een retro design

Ok, hier volgt de marketingspeak: Stijlvolle retro looks gecombineerd met hedendaagse technologie, de Veho VSS-012-M6 Wireless Bluetooth Speaker brengt het beste van beide werelden samen in een apparaat. Verbind je smartphone, tablet, MP3 speler of ieder ander Bluetooth apparaat met de Veho M6 voor een beukende bas, een machtig midden en heldere hoge tonen. De ingebouwde akoestische drivers zijn gekoppeld aan twee krachtige speakers om gezamenlijk een krachtige en breed geluid weer te geven. Kort samengevat: kristalhelder geluid dat gereproduceerd word door de speakers met een vermogen van gezamenlijk 6 Watt.


Mesje erbij voor scale
Banaan erbij voor schaal

 

De M6 beschikt ook over een ingebouwde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken, de muziek wordt dan uiteraard automatisch onderbroken. En met een batterij met een vermogen van 1800 mAh kun je tot wel 8 uur van je muziek genieten.
Wat de M6 pas echt onderscheidt van de concurrent is het strakke retro design: door de geborstelde aluminium behuizing en lederen handvat met reliëf heeft hij een geheel eigen uiterlijk en ademt hij een en al klasse. Dit maakt hem een meer dan perfecte aanvulling voor ieder huishouden. En door zijn compacte afmetingen is hij ook ideaal voor op reis. Dus als je muziek met een beetje stijl wilt afspelen – of gewoon opzoek bent naar een goede Bluetooth speaker – dan is de Veho M6 vrijwel perfect.

1.0000