deals! deals! deals!

Bang & Olufsen A8 - koptelefoons

Meer Views

Bang & Olufsen A8 - koptelefoons

199

Een B&O koptelefoon voor de prijs van een Beats Solo -Nogiets! Perfect geluid, perfecte pasvorm. En nu ook nog de perfecte prijs!

Uitverkocht

Sorry, opverkocht. Maar lees toch even door.

Van dit product hebben we palletladingen ingekocht en met 70 tot 90% korting verkocht totdat alles OP was.
Het kost je 5 seconden werk om deze deal niet opnieuw te missen.

 • Hoe? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Maximaal drie keer per week meer van dit soort deals!
 • Onze nieuwsbrief is leuk en lachen, scheelt je zó een miljoen euro aan teveel betalen!
 • Wij zijn 100%NL. Een onderneming uit Harderwijk, opgericht door de bedenkers van oa Dumpert.nl.

Nog geen zin in mail? Volg ons op z'n minst op Facebook dan! Klik hierrr, opent in nieuw tabblad.

Omschrijving

Details

De enige klacht die iedereen altijd maar heeft over B&O is de hoge prijs. Dat lees je in de reviews. B&O heeft een geweldig geluid, maakt onaards goede apparatuur in een adembenemend ontwerp maar ja, moet dat zo duur? Ja dat moet! Behalve...nu... Heel even dan. Want hierna is het weer voor lange tijd afgelopen met gestunt met prijzen van B&O.

Een B&O product koop je voor een leven lang luisterplezier. Is er over tien jaar iets met deze koptelefoon aan de hand? Bij elk ander merk zullen ze je vertellen dat je een oud modelletje hebt. Maar zo werkt B&O niet. Hun apparatuur blijft het doen. En als er toch een revisie of reparatie nodig is, kun je gewoon via de officiële B&O kanalen je onderhoud regelen. Zo rolt dit bedrijf. Kiezen voor het beste wat de markt te bieden heeft, is dus ontzettend duurzaam en minder slecht voor het milieu.

Deze A8 koptelefoontjes komen van een andere planeet. Zowel qua vormgeving als luistergenot. Vergeet niet Spotify op high bandwidth downloads te zetten. Deze koptelefoon maakt het allemaal zeer de moeite waard. Ondanks zijn compacte formaat is dit een volwaardig geluidstoestel. Deze A8 is van geanodiseerd aluminium, de zwarte delen zijn van hard rubber. Dat is spul dat een leven lang meegaat en toch de nodige flexibiliteit heeft.

PRO TIP! We lazen uiteraard alle reviews waarin stond dat het geluid absoluut geweldig is, maar dat de 'fit' enigszins precies komt. Dus je moet de koptelefoon precies goed plaatsen voor het allerbeste optimale geluid. Maar dat hoeft dus niet zo te zijn.Check het specialistische koptelefoonforum head-fi.org. Hier zijn ze verzot op de B&O A8. Ze hebben een doodsimpelesimpele mod.

Onze andere deals van vandaag!

 • Lamborghini Elektrische grastrimmer RT 6050

  € 72,60

  Normale prijs: € 119,00

  Je bespaart nu € 46,40!
  JA! Haal met Dealert een echte Lamborghini in huis. Absoluut 100% origineel ...
 • MacBook Pro Retina 15 inch Retina. i7 2,2 GHz.

  € 1.199,00

  Normale prijs: € 2.799,00

  Je bespaart nu € 1.600,00!
  A-klasse refubished dikke MacBook Pro 15 inch. Vrijwel maximale specificat ...