deals! deals! deals!

Set van drie fruitbomen: appel peer en kers

Meer Views

Set van drie fruitbomen: appel peer en kers

119 euro

Drie losse fruitbomen als 'spindel', rechtstreeks vanaf de kwekerij geleverd. Ze zijn al een jaar opgekweekt. Dus je kan de bomen direct op de definitieve plek planten of buiten in potten plaatsen. Prijs is inclusief verzendkosten. Nu doen of anders wachten tot volgend jaar!

Uitverkocht

Sorry, opverkocht. Maar lees toch even door.

Van dit product hebben we palletladingen ingekocht en met 70 tot 90% korting verkocht totdat alles OP was.
Het kost je 5 seconden werk om deze deal niet opnieuw te missen.

 • Hoe? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Maximaal drie keer per week meer van dit soort deals!
 • Onze nieuwsbrief is leuk en lachen, scheelt je zó een miljoen euro aan teveel betalen!
 • Wij zijn 100%NL. Een onderneming uit Harderwijk, opgericht door de bedenkers van oa Dumpert.nl.

Nog geen zin in mail? Volg ons op z'n minst op Facebook dan! Klik hierrr, opent in nieuw tabblad.

Omschrijving

Details

Drie fruitbomen voor de prijs van ééntje van bij het tuincentrum! Dit zijn winterharde exemplaren die geschikt zijn voor ons Nederlandse klimaat. Het zijn beslist geen geen Zuid-Europese import die miljoenmiljard zonuren nodig hebben maar échte winterharde Benelux-bomen. Ze zijn dus zeer solide en ongevoelig voor de meeste fruitboomziektes.

Het enige wat je nog hoeft te doen is ze te planten en ze komen tot leven. Direct in moeder aarde plaatsen of gewoon in een lekkere ruime grote pot. Check zeker al die tuinier-websites en weblogs als je voor het eerst bomen plant. Veel handige tips op internet te vinden.

De bomen zijn allemansvrienden. Ze hebben weinig onderhoud nodig, groeien makkelijk en zijn bekende, zeer sterke rassen die geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat. Ze worden tot maximaal 3 meter 5 hoog, dus ook in een kleine tuin is altijd wel een plek te vinden voor vers fruit. 

We doen logistiek interessante dingen om je deze bomen op de allerbeste manier te leveren. We verzenden ze direct vanuit de opslag van de kweker naar je voordeur. Extra vers en onbeschadigd.

Deze deal herhalen we ongeveer elk voorjaar, dit hebben we de afgelopen drie jaar zo gedaan. Heb je deze deal ooit eerder gekocht? Laat ons weten hoe je bomen er voor staan, via FB bijvoorbeeld.

Let (alleen dit keer op) dat je nu even géén extra producten besteld, maar alleen deze fruitbomen, zo voorkomen we vertraging bij aflevering van dit levende product.

De bomen worden geleverd als zogenaamde spindel, ze zijn klaar om te planten. Maar mochten er komende weken toch nog periodes van diepe (nacht)vorst komen, dan kan je ze in het donker nog rustig een paar weken bewaren. De kluit is bevochtigd en verpakt in folie.

1 Jonagold Appelboom
1 Conference Perenboom
1 Schatten Morelle kersenboom

Fruitbomen zijn leuk en gezellig. Ze staan leuk in de tuin en het fruit groeit op magische wijze in je tuin. Elk jaar weer, het houdt niet op. Wat nog leuker is, is dat de oogst elk jaar alleen maar groter wordt. Verder zijn fruitbomen educatief, de bloesems in het voorjaar zijn prachtig en voor elke nieuwe boom die je in moeder aarde plant, sterft er niks.

Geen tuincentrum kan tegen deze lage prijs op! EN Je houdt je auto of bakfiets moddervrij want de boompjes worden dus voor de deur afgeleverd.

Interessante links:

fruitabc.blogspot.nl blog over fruit telen.
tuinkalender. Een kalender met betrekking op tuinieren
mijntuin.org, zoals naam al zegt:-)

Onze andere deals van vandaag!

 • Lamborghini Elektrische grastrimmer RT 6050

  € 72,60

  Normale prijs: € 119,00

  Je bespaart nu € 46,40!
  JA! Haal met Dealert een echte Lamborghini in huis. Absoluut 100% origineel ...
 • MacBook Pro Retina 15 inch Retina. i7 2,2 GHz.

  € 1.199,00

  Normale prijs: € 2.799,00

  Je bespaart nu € 1.600,00!
  A-klasse refubished dikke MacBook Pro 15 inch. Vrijwel maximale specificat ...