deals! deals! deals!

Wat is dit toch

miauw

Dealert biedt je leuke dingen aan met gigantische korting. We zoeken constant naar nieuwe nuttige, leuke maar soms ook totaal overbodige producten. En gadgets. Veel gadgets! Soms zit er iets bij dat leuk is, soms niet. Maar dan is het vast leuk voor iemand anders. Dus Happy shopping!

Dealert heeft veel bezoekers. Als er veel mensen meedoen aan de dagelijkse deals van Dealert hebben we inkoopkracht. Dan kunnen we elke keer bij groothandels en fabrikanten de scherpste deal neerleggen. In één keer een grotere hoeveelheid verkopen voor een lagere prijs dus.

Hoe zijn jullie anders dan andere dealsites?

Zoals je ziet hebben we een beperkt aanbod. Onze inkopers speuren zélf naar scherpe deals. En we krijgen partijen aangeboden. Dus we halen de krenten uit de pap. Wij zijn geen internetwinkeltje dat doet alsof er een deal is. Wij zijn altijd op zoek naar iets met die x-factor. Apart, gek, nuttig, overbodig. Alles kan, als het maar cool is. En dat voor de allerscherpste prijs. Anders is Dealert inderdaad de zoveelste internetdealsite.

Verder werken we net als iedere andere webshop. Gewoon dingen kopen die alleen pas dagen tot weken later geleverd worden. Geschatte afleverdata vind je in de tekst en je mail met daarin onze factuur. Mocht een deal onverhoopt een keer niet doorgaan, dan storten we je geld gewoon terug, binnen een paar dagen.

Onze voorraad

Op=Op. Serieus, als we door de voorraad heen zijn, is de voorraad ook écht OP. Dan zie je het product nog wel staan op de website maar kan het niet meer gekocht worden. Wel hebben we soms 'semi-permanente collectie' Dit zijn goodies die we een langere periode achter elkaar verkopen.

Dealtijd

De tijd loopt door. Dat is niet om te pesten. Maar we kunnen alleen de beste prijs aanbieden als we een keiharde afspraak met een fabrikant of groothandel kunnen nakomen. Namelijk dat we op dag x met de vrachtwagen langskomen om de deals af te halen.

Levertijd

Laten we eerlijk zijn. Als je razendsnel goodies via internet wilt, is de levertijd eigenlijk het enige addertje onder het gras. Je betaalt bij Dealert flink minder, maar het gevolg is dat dus dat de levertijd is bijna altijd langer dan 24 uur. Want we kopen als groep en de groep moet eerst compleet zijn. Soms importeren we goederen uit de V.S. China, of eigenlijk elk ander land ter wereld dat een vliegveld of haven heeft. Dan heb je te maken met levertijd. Wil je zeer snelle levering binnen 24 uur? Dan is Dealert niet de goede plek voor een aankoop. Dit is lolkopen! Bij elk product staat hoe lang de verwachte levertijd is.

Uitgebreidere FAQ staat bij onze serviceafdeling

Meer over de stappen en hoe een bestelling verloopt lees je hier

Alvast veel plezier met je aankoop!

Het team van Dealert