Dealert.nl geeft een Jaguar weg!

Wij geven het meest stijlvolle object weg dat ooit door mensenhanden is gemaakt, namelijk een babyblauwe Jaguar XJ6 uit 1982!

Je kan 'm winnen door NU hieronder lid te worden van onze nieuwsbrief. Meer niet.

Stap 1: Vul je e-mailadres in.

Stap 2: Bevestig dit emailadres.

Stap3. Klaar! Wacht tot 15 december 2018. 4 januari 2019. (Dit ivm dat meeste mensen dan depressief zijn en niet op vakantie.)

Open wel af en toe onze nieuwsbrief en wie weet kan je binnenkort deze Jag overschrijven op je naam. Helemaal gratis natuurlijk.

Omdat niet iedereen een Jag wil mag je ook kiezen voor een gebruikte maar goedgekeurde en rijwaardige, zeer praktische Citroen C3.

je e-mailadresWaarom?

Omdat het kan. Dealert.nl is ooit opgericht door één van de oprichters van GeenStijl. En we vinden het erg leuk dat deze website weer zelfstandig is. We offeren dus graag onze stijlvolle lievelingsbedrijfswagen op. Want door te adverteren op GeenStijl zag je waarschijnlijk deze wedstrijd en zo dragen we op de allerleukste manier ons steentje bij.

Wat doen jullie met mijn e-mailadres?

We versturen je een aantal maal per week onze nieuwsbrief met dikke deals, aanbiedingen, tips, gratis downloads en meer van die ongein.

En ja, we hopen dat je een keer wat koopt natuurlijk.

Je kan je altijd afmelden en je krijgt na je afmelding NOOIT nog mail van ons. Wij verkopen NOOIT e-mails of marketingdata. Klaar.

Als je je uitschrijft vóór de uitreiking van de automobiel, ding je uiteraard niet meer mee aan deze give-away en je loopt dikke deals mis.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief, bedankt! Je doet automatisch al mee, carry on.

Jaja, gratis dikke vette jag. Die wil ik wel. Dus... Wat is de catch?

#bringatrailer is de catch. Normaalgesproken zouden we nooit een in semi-topstaat verkerende, Jaguar mogen weggeven vanwege regeltjes. Hij (eigenlijk is het een zij) is vrijwel roestvrij, mooie banden, goede velgen, mooi interieur. Maar vanwege een (eenvoudig) te verhelpen elektrisch defect is de marktwaarde slechts zo'n 3.000 euro en dat is als we mazzel hebben. Als je er zelf tijd in steekt en dit defect fixt heb je iets in handen wat heel veel geld waard kan worden. Nee het is geen kansloze projectroestbak, check de foto's. Of je knalt 'm direct op MP, je electrificeert 'm of hangt de Jag als decoratie aan de muur of maak er een driftbak van. Alles mag, hij is straks mogelijk van jou.

Meer over de auto

De Jaguar uit 1982 is in 2012 uit Zwitersland geimporteerd van de eerste eigenaar! Een Zwitserse opa met geboortejaar 1917. Jij wordt de 3e eigenaar van deze cleane, nette automobiel. Het is een zoevende zes-in-lijn motor met een inhoud van 4.2 liter die gekoppeld is aan een sterke automaat. Hij is verrassend snel trouwens. Het interieur ruikt lekker en is zeer luxe met hout en leder. Het is geen echte projectauto, op 1 defect na is ie echt in een hele goede staat, maar je kan er wel een project van maken natuurlijk.

We droppen de Jag op elk gewenst adres binnen Nederland. Afhalen te Harderwijk mag ook, neem wel een autoambulance mee.

Dus.. de babyblauwe jag met een briljant soepele, en best nog wel relatief zuinige 6-in-lijn is nog even is niet geschikt voor deelname aan het verkeer. Als dat wel zo was mochten we 'm niet weggeven.

De Citroen (deze foto is en voorbeeld) is wel gewoon goedgekeurd en heeft een dagwaarde gelijk aan de Jag. Maar dan kan je dus nooit "...Honey let's take the Jag..." zeggen.

Regeltjes en voorwaarden

Familie en vrienden van Dealert en/of GeenStijl-medewerkers mogen niet meedoen want dan krijg je zweem van oneerlijkheid, mocht bv een bekende winnen.

Je kan kiezen uit de Jaguar XJ6 of je bent een watje en kiest voor de volledig rijwaardige Citroen C3 (of op dat moment een gelijkwaardige automobiel)
De Jaguar is niet geschikt voor deelname aan het verkeer en dient te worden gekeurd. Wij melden je na de winst dit defect zodat je kunt inschatten of reparatie mogelijk is (ja dat is het)
We willen je graag als winnaar bekend maken op FB en in onze nieuwsbrief. Je hoeft niet mee te doen aan acties, mag wel.

Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of iets anders. Wij bepalen wat we weggeven. Wat je er daarna mee doet moet je zelf weten
We controleren op emailfraude. Meerdere aanmeldingen door één persoon zijn niet toegestaan.
Voor de prijsuitreking gebruiken we randomnumber.org waarbij alle emailadressen een nummer krijgen en deze website een nummer kiest. Dit proces filmen we integraal.
Je dient ouder dan 18, woonachtig te zijn in NL of BE en je moet zelf nagaan of je een auto op je eigen naam kunt laten overschrijven enzovoorts.
Alleen emailadressen die lid zijn van onze nieuwsbrief gedurende de actieperiode dingen mee. 
Alleen emailadressen die onze mailings zo af en toe openen en lezen doen mee. Onze mailsoftware bekijkt 'mail opens'
De Macht bv, het bedrijf achter dealert.nl is verantwoordelijk voor het organiseren van deze winactie. 

Voor al je vragen over deze winactie kan je terecht bij klantenservice@dealert.nl

Wij registreren geen NAW gegevens, je email en eventueel een verzonnen voor+achternaam is prima!
Organisator De Macht bv is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten, boetes, vergoedingen, schade, verzekeringskosten, reparatiekosten, doden of gewonden als gevolg van de prijs nadat deze op je naam is overgeschreven. Voorpret hier, clipje uit de film Snitch. 

voor autonerds: schoon en roestvrij!

Ja nu gewoon lid worden! Afmelden kan altijd nog.