deals! deals! deals!

Combipakket: felle mini-looplamp + bandenspanningsmetert

Meer Views

Combipakket: felle mini-looplamp + bandenspanningsmetert
€ 7,95
Leuk pakketje! Met bandenspanningsmeter bespaar je veel geld, die looplamp is super-duper-fel en heeft een magneet. Geleverd binnen 3 werkdagen na afloop van deze deal.
Omschrijving

Details

Zeer Handige toolies voor in de auto! Zo goedkoop dat we er een combinatiepakket van hebben gemaakt. Als je geen auto hebt, maar wel die briljante looplamp/zaklamp op batterijen wilt, geef je de bandenspanningsmeter toch weg als mooi cadeau.

De bandenspanningsmeter is een must have. Check nu gratis en zonder batterijen je bandenspanning vóór elke grote rit. BOVAG zegt het, milieuorganisaties zeggen het: zorg altijd voor een goede bandenspanning, daarmee bespaar je honderden euro's brandstof per jaar. Want slappe banden rijden zwaarder en zorgen voor meer slijtage aan banden ook nog.

De "looplamp" van zo'n 17 centimeter hoog is machtig mooi ding. Er zit geen gewone led in maar een 'led flat panel. Ofwel een plat paneeltje dat heel gelijkmatig en zeer, zeer fel licht geeft. Deze heeft geen zaklamp bundel maar gelijkmatige verlichting van de omgeving. Er gaan 3 x AAA batterijen in, ook meegeleverd!

Wat je ontvangt

1 x set van 4 AAA-penlight batterijen.
1x bandenspanningsmeter psi en bar-aanduiding. Max 60 psi
1x ledlooplampje

De lamp is voorzien van een magneetje aan de achterkant en ontzettend nuttig voor klusjes. geeft serieus net zoveel licht als een normale ouderwetse TL-garage-looplamp! Lamp blijft op z'n rug liggen, wat zeer praktisch is als je bijvoorbeeld op je rug ergens onder ligt, een gootsteen. Ook bruikbaar als tentlamp of leeslamp.


Echt superfel! Camera gesloopt nu.

Onze andere deals van vandaag!

 • Xiaomi draadloze powerbank 10.000 MaH in wit of zwart

  € 28,00

  Normale prijs: € 39,95

  Je bespaart nu € 11,95!
  Zo'n handige powerbank waar je alleen je telefoon hoeft op te leggen. De po ...
 • USB C en USB autolader. Quick Charge 3.0 poort - 48W

  € 8,95

  Normale prijs: € 19,94

  Je bespaart nu € 10,99!
  Zeer goede universele USB-C en USB autolader met snelllaadfunctie!